Eu n-am ştiut niciodată pe cine trebuie să votez, pentru că nu mi-a spus nimeni clar şi la timp!


 

Image

„Da frate, am votat! Dar iar nu ştiu pe cine… (Hâk!)

Că… de, şi-n acest an, pe listă… mulţi au fost!…

Da frate, am votat şi-s mândru iar de mine!

Declar ştiind că ţara, n-o să se schimbe-n bine:

Sunt mândru şi rămân al lor, acelaşi prost!”

Toată această Lume-i o Ţară!”… dar pentru absolut toate vietăţile, nu doar pentru cei care se cred „sapienşi”. Şi copiii noştri cresc, precum oricare alt pui al unei vietăţi şi, la un moment dat, trebuie să-i lăsăm să „zboare”, pentru a-şi găsi un loc al lor pe această planetă, în care să poată trăi civilizat. Să nu-i ţinem pe loc, la cheremul manipulatorilor religioşi şi politici, cum am fost ţinuţi noi şi toate generaţiile dinaintea noastră. Oare nu vedem că de soarta intelectualilor noştri, a medicilor, mai ales, pe Băsescu îl doare-n băse, pe Udrea-n toace, pe Ponta-n poantă, pe Crin în miros, pe Şecaru-n coarde, pe Mădălin în arcuş… şi aşa mai departe?

Tinerii români trebuie să meargă liberi, care încotro vrea fiecare, pentru a-şi cunoaşte şi înţelege bine Lumea, care este, de-acum, chiar mai mult a lor, decât a noastră, a vârstnicilor. Viitorul ne arată clar că, unica modalitate de supravieţuire a unei naţii, cum este şi Naţiunea noastră, în asta constă: Într-o integrare a lor cât mai perfectă în toată această Lume mare! Adevărat este că, zborul acesta minunat al lor, pare ca o „pierdere” dintr-un joc neiertător al sorţii − oricare l-am analiza −, fără de care, noi ca şi Naţiune, n-am putea avea „câştig”. Trebuie să-l acceptăm, căci noi ne-am convins de acest adevăr, şi trebuie să nu uităm că ei sunt cei ce SIMT azi că, omenirii i se pregăteşte, în viitor, un pericol mult mai mare, al unei manipulării mult mai complexe (politico-religioase), exact aşa cum şi noi am simţit, la vremea respectivă, pe cel al manipulării de formă politică…

Minţirea cu televizorul, încă funcţionează, la noi!În realitate, nu noi ne îngrijorăm de „slaba” participare la Alegerile Europarlamentare de duminică 25 Mai 2014 – cum „grăiesc” reportajele televizate −, ci fii acelora care-şi doresc să trăiască din politică (din „munca” de manipularea a maselor largi de oameni nevoiaşi), care nu au fost aleşi în această duminică şi, deci, al căror viitor a devenit incert! S-au dus vremurile „acelea sigure”, în care eram urcaţi toţi în autobuze şi plecam încolonaţi la votare!

Şi, în fond, salariile lor astronomice, oare cine trebuie să le plătească? Comunitatea Europeană? Să fim serioşi! Din acest punct de vedere, aş putea spune că, românii care au stat la casele lor, au ales foarte bine, şi că, pe de altă parte, mai sunt încă foarte mulţi, care nu s-au trezit din beatitudinea minciunilor electorale, votând ieri, odată-n plus, destul de mulţi TRÂNTORI, comparativ cu actuala noastră putere economică.

Când îşi vor pierde scaunele parlamentare şi/sau europarlamentare, şi cei ca fica lui „Băşinescu”, ca nevasta lui „Poantă”, ca cei precum Victor „So-caci-u”… etc., atunci vom putea fi siguri că Naţiunea noastră s-a trezit la Realitate de-a binelea!…

 

Alexandru Tomas-Cervesy

Despre alexandrutomascervesy

I am who I was born free to be!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s