Ăsta-i ADEVĂRUL: Duminică 11 Decembrie 2016, circa 60% dintre românii s-au căcat încă odată pe viitorul ţării lor.


 

Aflându-mă-n Dublin, de această dată, după ce ne-am făcut cumpărăturile, eu, singurul din casă, am plecat să votez. Ceilalţi membrii ai familiei n-au vrut să meargă şi bine au făcut! Îi felicit! Anul acesta ei nu şi-au pus ştampila pe partidele HOŢILOR, doar pentru că, vezi Doamne, au promis că-l vor sprijini pe Dl Cioloş să rămână în continuare Prim Ministru.

Eu, cu mare ştrângere de inimă, mărturisesc că am făcut-o! Regret profund, că, deşi am văzut scrise numele a doi HOŢI, în careul PNL-ul de azi, am pus ştampila pe pătratul lor, pe acea amestecătură de venetici, de nişte „alte naţionalităţi” (vorba împuşcatului), aşijderea ăstora: riceard badea şi marius ioan! Cu marius (fără majuscule de-acum înainte, pentru toţi politicienii corupţi), am avut, acum câţiva ani în urmă, o discuţie despre „săracii României”, la Bruxelles. Deşi era „crud” în plitică şi nu ajunsese în parlament, nu s-a sinchisit să afirme revoltat: „Ia mai lăsaţi-i dracu’ de săraci, nea Toma!” Cu riceard, am avut mai multe încrucişări de priviri în Spania, pe când făcea tandem cu penalul brânză william, ajungând să mă dea afară chiar, din Congresul PNL-Diaspora, pe motiv că-i fotografiam şleatca. În realitate, însă, eu i-am jignit „demnitharu’…”, adică pe brânză, colegul lui, făcându-l HOŢ, cu câteva luni în urma Congresului. De unde să ştiu eu că HOŢII poartă numele de „demnitari” în vremuri de libertate? Practic nici nu-l jignisem, ci i-am cerut să spună în faţa tuturor celor care ne-am implicat, CUM A CHELTUIT BANII DESTINAŢI CAMPANIEI ELECTORALE (2009)? Acum, de când este condamnat, „demnitarul” brânză, a ajuns pe internet ceea ce merită să fie: „cioară”, „ţigan hoţ”, „penal” şi aşa mai departe.

Restul HOŢILOR, vă spun tuturor, ca să se ştie: Dacă nu poartă titlul de „demnitari”, în România de azi, atunci să ştiţi că sunt ori „oameni de afaceri” care sprijină toată şleatca de partide de HOŢI, ori „preoţi”, ca daniel preafericitul, ori mai toate la un loc, ca ilie sârbu, socrul lui ponta…

 

Repet: Nu-i voi învinui pe toţi românii, ba chiar îi felicit pe absolut TOŢI CEI CARE AU STAT ACASĂ, pentru că nu toţi sunt chiar dispuşi, hodoronc-tronc, să voteze un partid ca PNL, care-şi tolerează, chiar şi-un singur HOŢ în rândurile membrilor săi, nu o ditamai şleatca, cum au azi toate partidele. Trăgeam speranţa că vom reuşi să avem acum, cum-cum, mai târâş-mai grăpiş, un Prim Ministru serios şi calculat la vorbă şi fapte, ca Dl Cioloş, lângă Preşedintele ales, dar am uitat că, cei ce promiteau că-l vor sprijini, sunt bandiţi cu acte penale în regulă…

Ieri, am vrut să fiu reprezentat şi de un prim ministru, aşa cum sunt reprezentat de actualul Preşedinte, dar am uitat că asta nu se face prin compromisuri! În faţa corupţilor trebuia să am şi eu toleranţă ZERO, şi să NU VOTEZ PE NIMENI, dacă nu există niciun partid curat!!!

Pe cei care au pus, ca şi mine, ştampila „VOTAT” pe nişte partide pline de HOŢI ORDINARI, dar care – vorba cşeia ha lu’ riceard −, astăzi nu sunt nici „ţigani”, nici „jidani”, nici „machedoni”, nici „armeni”, nici „lăţoşi”, nici „homosexuali”… etc., ci „demnitari”, iubită ŢARĂ ROMÂNĂ: Sunt demnitarii TĂI, aleşi timp de peste 25 de ani de LIBERTATE, timp în care votăm fără frică de Securitate, ci de plăcere, deşi ştim că ăştia îşi doresc cu tărie să te vadă distrusă în TOTALITATE, bărbierită până la piele de păduri şi scotocită-n munţi de metale preţioase, până-i vor face văi adânci. Ştim că „demnitarii” ăştia, sunt în cârdăşie cu fraţii lor de breaslă din afara ţării, adică cu „oamenii de afaceri” austrieci, australieni sau de „alte naţionalităţi” (vorba aceluiaşi împuşcat) şi, totuşi, îi votăm. Ei bine, pe toţi aceştia, care au făcut ieri ca mine, îi voi condamna, pentru că, dacă pe hoţii găinari nu i-a mustrat conştiinţa, când şi-au votat ieri fraţii, pe mine m-a mustrat, şi cu greu, cu mare greutate, am pus, până la urmă, ştampila peste acele două nume sus menţionate cu minuscule, exact cum a făcut toată târla de tâmpiţi a lui ponta, în toţi aceşti ani de libertate.

 

Titlul articolului este cutremurător de obiectiv! Iar articolul, pe care vă invit să-l citiţi, o să spună mai multe. Când l-am citit, m-am trezit la realitate, arătându-mi încă odată ce mare nenorocire am făcut eu ieri la Votare, de bună voie şi ne silit de nimeni…

Vă daţi seama unde s-a ajuns cu HOŢIA la noi? Unii zic că da, alţii zic că nu, aşa că mă văd obligat s-o spun p-aia dreaptă: Legea Electorală este făcută în aşa fel, încât, dacă NU mergi să votezi, HOŢII vor câştiga alegerile în mod automat, pentru că ei au sprijinul necondiţionat al fraţilor lor găinari, care ne scotocesc buzunarele în mijloacele de transport aglomerate. Iar dacă te duci, n-ai cum să nu-i votezi, pentru că sunt împânziţi în absolut toate partidele!!!

Greutatea momentului de ieri, de a mă face părtaş la jaful Ţării mele, mă face să mă condamn! Scuze, când te faci părtaş cu HOŢII, votându-i de bună voie şi ne silit de nimeni, NU EXISTĂ!!!… decât în minţile noastre de români bătuţi de soartă, pentru că ne-o merităm.

Nici pe vremea bunicilor şi părinţilor noştri Biserica Creştină Ortodoxă NU şi-a chemat enoriaşii cu toată hotărârea la moarte prin luptă, decât la o viaţă de Dictatură Socialistă, ba din contră, i-a îndemnat cu căldură harismatică… la compromisuri, nici pe vremea noastră Ea n-a cutezat să facă un act de-o aşa mare bravură, ba din contră, şi-a îndemnat preoţii să-i sprijine cu vehemenţă pe cei care FURĂ Ţara, adică, cu alte cuvinte, dacă cumva ei nu sunt încă HOŢI, să se facă neapărat părtaşi la hoţiile viitoare ale fraţilor lor din politică, exact aşa cum m-am făcut eu, dar fără să mă-ndemne sau să-mi impună preafericitul lor porc patriarch-cornonat.

Oare, n-o fi acest lucru un mare păcat, în faţa Domnului? NU! – aşa mi-a răspuns unul pe internet, pentru că noi nu suntem poporul „ales”. Cu alte cuvinte, dacă el ar fi fost pus în postura de a alege pentru Israel un prim ministru, nu ar fi votat sub nicio formă un partid plin până la refuz de penali, cum este PSD-ul şi nici unul ca PNL-ul, care are doar 75-80% de târâturi penale. Dar, pentru România, merge oricine…

Iată că nu degeaba ne numesc ei „oi”, ci pe bună dreptate! Suntem oi… oile tâlharilor…

Celelalte porcării, cum ar fi faptul că, pentru români care vor să voteze, încă nu este de-ajuns Cartea de Identitate sau Paşaportul, deşi NU există nicăieri în lume doi oameni cu acelaşi Cod Numeric Personal, mă distrează. Acest Cod CHIAR ESTE, căci d-aia se şi numeşte „Personal”, pentru absolut toate aurorităţile statelor civilizate, dar pentru autorităţile Statului Român, BA!!! Este şi normal: România nu-i încă Stat civilizat. Membrii Securităţii, Poliţiei, Jandarmeriei, Ministerelor şi Comisiilor Electorale, în România încă nici azi nu sunt lăsaţi să umble singuri pe străzi, ci tot în maşini blindate. Prostia de azi e mai mare ca pe vremuri, pentru că acum ăştia umblă-n găşti mult mai mari, nu ca înainte de 1989, când umblau doar câte trei: unul care trebuia să ştie să citească, al doilea să scrie, iar al treilea să-i apere pe cei doi „intelectuali”.

Statul la coadă? E boierie! Păi, dacă nu ne-or procura porcii ăştia din 5 în 5 ani, momente dintr-astea „splendide” de tremurat de frig şi de stat la taclale, atunci când să mai putem, pentru că suntem ocupaţi 8 zile din 7! Fără a sta la coadă cred că nici nu se poate la noi, indiferent dacă ai sau nu copil mic în braţe sau vii în cărucior, împins de cineva.

Cât timp vom sta la coadă să votăm şi cât timp va trebui să mergem la votare cu teancul de documente, să fim siguri că tot comuniştii ne conduc, indiferent că sunt ei membri pnl-işti, pnţd-işti, respectiv „demnitari” mai albi sau mai negri la piele, mai albaştri, verzi, căpriu sau negri la ochi, căci tot PORCI ORDINARI SUNT !!!

De mai bine de 25 de ani, de când cutreier lumea muncind şi învăţând la limbi străine, am înţeles, fără să mă-nşel, că absolut toate popoarele îşi au proştii, criminalii, hoţii, violatorii şi mincinoşii lor, însă, niciun popor nu am putut vedea, să accepte la Alegerile Electorale, de bună voie şi nesilit de nimeni, să  voteze pentru a fi reprezentat de astfel de scursuri ordinare!!!

Dacă undeva, s-a întâmplat cumva, ca, dintr-o eroare de gândire, să le scape unul, câştigând cu câteva procente alegerile, atunci ori aflam sigur că a fost împuşcat, ori că a fost înlăturat prin revoltă masivă, imposibil de înăbuşit. Absolut toţi politicienii acestor popoare n-au curajul nici măcar să aţipească în scaun, nu să doarmă dus, cu sforăituri şi grohăituri porceşti şi scroafeşti, cum vedem că dorm aleşii în parlamentul nostru.

Deci, iată că Biblia are dreptate: Ce alegem, aceea merităm!

Şi, ca şi cum nu ne-ar fi de-ajuns, deşi toţi bătrânii noştri ştiu că pensiile lor nu au crescut niciodată cu mai mult de 10 lei, din 5 în 5 ani, îi vedem cum aleargă la secţiile de votare cu disperare, să aleagă astfel de târâturi penale în fruntea Ţării lor, deşi ştiu că ei, HOŢII pe care-i aleg, şi-au făcut deja, cu doar câteva luni în urmă, pensii suplimentare neruşinate, prin nababismul lor, în valoare de 4000-5000 de euro, pentru anii pe care i-au „lucrat” dormit, trezindu-se din somn doar pentru a-şi apăra fraţii descoperiţi şi urmăriţi de DNA.

Aveau salarii prea mici, de numai 4000-6000 de euro şi diurne de doar 500 de euro pe zi, când vor să plece-n deplasări să se aerisească la cur.

Oameni dragi cu păr alb, dar cu minţi josnice şi inimi rele, care i-aţi ales ieri pe HOŢI: Bucuraţi-vă, că ieri, pentru o clipă de neatenţie, m-am făcut părtaş cu voi, la hoţiile pe care aleşii le vor face în viitorii 5 ani. Mulţi au făcut ca mine: Bucuraţi-vă!!! Rezultatul alegerilor de ieri, a înroşit instantaneu harta României, la fel cum a înroşit-o atunci când aţi reuşit să-i alegeţi pe Iliescu şi pe Petre Roman, chiar şi fără ajutorul unora ca mine. Bucuraţi-vă, LEPĂDĂTURILOR! Bucură-te bă, tudor gheorghe, împuţitule!!! Ca mâine vei vedea România că-l are iar in frunte pe ponta al tău…

„Domnul va da conducători popoarelor după inima lor”. Amin! (Ieremia 3: 15)

Până ieri n-am crezut!

Mi-am dorit un alt prim ministru, nu unul ca dragnea sau ponta, dar punând ştampila pe HOŢII din PNL, i-am dovedit Domnului că încă nu am MATURITATE DE ALEGĂTOR! Iată că Domnul îmi va da şi mie un prim ministru de căcat, dar care va fi exact după inima mea de ieri… cu care am votat, deşi în pătratul partidului erau scrise cele două nume de TÂLHARI !!! De-acum înainte voi avea 4-5 ani de căinţă…

Începând de azi, luni 12 Decembrie, sunt sigur că proştii, hoţii, violatorii ţării, îşi vor veni repede din beţia succesului şi vor face iar front comun cu noi, „opoziţia” de pe Facebook, exact cum fac prin partide traseiştii, plângând pe umeri câtorva membri cinstiţi, proşti şi creduli, ca răposatul Coposu.

Duşmanul vostru, Dl Cioloş, a pierdut! Bucuraţi-vă, până ce vă va ieşi bucuria pe nas…

 

Şi-acum, articolul, publicat de „comisarul.ro”:

 

Când Reportaje.live a scris materialul de mai jos, intitulat Voi vota pentru un popor de tâmpiți, l-am publicat cu mare strângere de inimă. Și când ne-am asumat publicarea articolului sub titlul original, am avut strângere de inimă. Ne cerem scuze Reportaje! Trebuia, dacă nu eram atât de creduli în acest popor iubitor de medici infractori și de politicieni mincinoși și hoți, să-i dăm titlul de acum.

„România este ruptă în două.  Niciodată nu a fost mai evidentă, în istorie, falia care desparte cele două Românii. Într-o parte este România care munceşte de dimineaţă până seară, antreprenorii români, studenţii, tinerii, oamenii cu studii superioare, familiile cu copii. În general aceştia trăiesc în marile oraşe, nu prea se uită la televizor şi ţin toată România în spate din impozitele lor. Ei produc  tot PIB-ul României, ei sunt impozitaţi direct şi indirect cu peste 70% din ce produc. Din munca lor se plătesc milioanele de pensii, milioanele de ajutoare sociale şi cei peste 1.2 milioane de bugetari care, în mare parte, freacă menta.

Sunt maxim 3-4 milioane de români în România productivă. Ar fi fost mai mulţi dar alţi 3-4 milioane de români şi-au luat lumea în cap. România productivă este călărită de o imensă masă de pensionari semi-retardaţi, asistaţi sociali, beţivi, analfabeţi, mafioţi şi şmecheri cu sutane.

Haideţi să nu ne mai ascundem după deget: România este o ţară de proşti! Îmi pare rău să o recunosc atât de direct, pentru că iubesc ţara aceasta, însă este purul adevăr. Eu iubesc doar România aceea muncitoare, creatoare şi deşteaptă. Pentru cealalată România am o ură sinceră. Urăsc prostia, lenea, impostura, mentalitatea balcanică, şmecheria şi imoralitatea celeilalte Romanii. România aceea merită să simtă direct ce alege, merită să crape de foame, merită înecată în propria prostie.

Poate vi se pare dur ce scriu în acest articol, poate încă credeţi că românii sunt cel mai frumos şi mai deştept popor din lume, pentru că 0.0000(1)% din români câştigă olimpiade internaţionale sau sunt cine ştie ce mari cercetători prin lume. Dezbrăcaţi-vă de naţionalismul acesta rigid, stupid. România este o ţară de tâmpiţi.  Poate că este timpul să ne asumăm un dus rece şi să ne uităm cu adevărat în oglindă:

– Peste 40% din români citesc prost, sau nu ştiu să citească. Tinerii de liceu sunt la nivel de masă analfabeţi funcţionali.

– Românii sunt printre rasele inferioare ale Europei, cu unul din cele mai scăzute IQ-uri .

Aţi auzit de Daniel David – profesorul de la UBB Cluj, care a coordonat cel mai mare studiu comparativ făcut vreodată, legat de psihologia românilor? Omul acesta e de o decentă extraordinară, a păstrat multe concluzii pentru el, dar nu poate ascunde studiile UE care spun, fără urmă de echivoc, că românii, la nivel de masă, sunt printre cei mai proşti din Europa. Nu deschid acum subiectul despre concluziile şocante, trase de doamna profesor Anca Dobrean, referitoare la inteligenţa minunatei populaţii, pentru că aţi crede că acest articol nu este scris de acelaşi Reportaje Live, care îşi iubeşte ţara la nebunie.

– Peste 80% din români sunt foarte religioşi/supertitiosi. Şi acest licăr de speranţa s-a prăbuşit recent, când colega mea, conf. univ. dr. Anca Dobrean, a prezentat rezultatele comparative, asupra inteligenţei, în mai multe ţări de pe suprafaţă planetei (în acest sfârşit de săptămână, aceste rezultate s-au discutat la un simpozion în Viena). Şi atunci s-a stins un mit… aici românii sunt pe ultimele locuri!!! (ultimul loc în Europa, având cei mai mulţi oameni cu performanţe foarte scăzute la testele de inteligenţă).

Da, am scris corect. Repet, suntem pe ultimele locuri şi în ceea ce priveşte inteligenţa! Inteligenţa evaluată cu Testul RAVEN – unul din cele mai riguroase şi mai utilizate teste de inteligenţă la nivel internaţional – se referă la inteligenţa generală nonverbală (factorul G).

Inteligenţa are o structura complexă, simplificat spus, potenţialul de inteligenţă (sau inteligenţă generală), exprimându-se mai ales în inteligenţă fluidă (asociată mai ales operaţiilor mintale), şi în inteligenţă cristalizată (asociată mai ales cunoştinţelor şi utilizării acestora). ( Prof. Dr. Daniel David)

Şi nici nu ai nevoie să invoci cercetări ştiinţifice, pentru a înţelege că doar un oraş de tâmpiţi poate alege, ani la rând, aceeaşi gaşcă de penali care îi fură. Cam cât de prost trebuie să fii, să te duci ani la rând să votezi aceleaşi partide şi aceiaşi penali, jalonând printre gropile de pe stradă ta, din ce în ce mai mari? Cam cât de prost trebuie să fii, să nu înţelegi că, dacă unul te flegmează din maşina de lux, furată din impozitele muncite de tine, tu nu trebuie să te duci ca boul să îl votezi din nou încă 5 ani? Nu ai nevoie de studii, pentru a realiza că nivelul de prostie este imens, dacă, în România, partide gen PSD, ALDE, PNL, pline de indivizi certaţi cu legea, sunt în continuare votate cu seninătate…

Da, sunt foarte supărat. Sunt foarte supărat că nu am pe cine să votez şi că o masă imensă de retardaţi va vota cu seninătate PSD şi ALDE, la aceste alegeri. Nu am pe cine să votez şi nu am avut nici până acum, în aceşti ani. Şi totuşi, mă voi trezi sâmbătă de dimineaţă , voi înjură de câteva ori pe drum şi mă voi duce să votez răul cel mai mic, deşi nu mă reprezintă şi nu mă regăsesc în el.

Atât de dezbinaţi suntem, încât, după ani de zile, nu am reuşit să facem în România un partid de dreapta, care să susţină scăderea impozitelor, statul minimal, lupta anticorupţie, educaţia, afacerile româneşti, debirocratizarea generală, unirea cu Moldova, impozitarea cultelor, reducerea numărului de parlamentari, mutarea administraţiilor în online, proprietatea privată, programe pentru reîntoarcerea românilor acasă, protejarea pădurilor şi a mediului, programe coerente de transformare a României în cel mai mare producător BIO din lume, protejarea intereselor economice româneşti şi a pământului arabil românesc, programe pentru creşterea demografiei românilor (nu a ţiganilor), programe de apărare coerente şi o armata profesionistă şi dotată, dezvoltarea turismului şi educaţia antreprenorială la nivel de masă.

Nu am ce să fac. Mă voi duce să votez USR un partid uşor stângist, netransparent, în care nu mă regăsesc, doar pentru că e singura alternativă în faţa penalilor din PSD, ALDE şi PNL. Votez ca prostu’, fără argumente, un partid fără program şi viziune. Mă duc să votez de silă cu USR, doar pentru că au unii oameni normali pe liste şi, mai ales, pentru faptul că majoritatea nu au mai făcut politică.

Va conta votul meu? Va conta pe naiba, dar o să bat câteva sute de km (mda… nu pot vota decât în localitatea de domiciliu), ca să fiu sigur că voi contrabalansa votul vreunui beţiv analfabet, căruia îi plătesc ajutorul social.

Am primit multe mesaje de la cititori, telefoane de la prieteni, cu întrebări despre alegeri. Nu înţeleg, de ce credeţi în părerile mele? Eu sunt doar un fucking-idiot, idealist, bloger care plăteşte impozite imense aici, pentru toţi analfabeţii şi mafioţii, şi care ar putea la fel de bine să se care în orice colţ civilizat din lumea aceasta. Şi, în acest context, stau şi mă întreb de multe ori, cine e tâmpitul ? Oare tâmpitul este politicianul prost şi mafiot, care îmi fură impozitele, sau fraierul care acceptă asta? Aţi vrut părerea mea? O aveţi mai sus. Acest popor de tâmpiţi va vota şi de această dată PSD+ALDE peste 50% şi USR va lua maxim 11%. Cele 3-4 milioane de romani creatori, muncitori şi educaţi, nu vor avea, nici de aceasta dată, alternative.

Este trist? Este. Cu atât mai mult cu cât timpul nu mai are răbdare cu România. Am discutat recent cu nişte oameni frumoşi, deştepţi şi care îşi iubesc ţara, oameni din prima linie din aviaţia militară. Poate nu ştiaţi, dar aviaţia militară este cel mai bine interconectată cu NATO, atât ca pregătire şi tehnică, dar şi la nivel informaţional. Băieţii aceştia tineri, deştepţi, şcoliţi de NATO şi cu experienţă în teatre internaţionale de luptă, sunt extrem de îngrijoraţi. Şi îngrijorarea lor se bazează pe informaţii, că nu sunt domnişoare speriate de petardele Anului Nou. De data aceasta, nu mai  e de glumă. Ameninţarea rusească, indecizia SUA sub Trump, vulnerabilitatea  României, sunt lucruri reale şi îngrijorătoare. Nu mai e de glumă nici cu bondurile şi fragilitatea sistemului bancar mondial şi este posibil să fim zguduiţi din temelii în 2017.

Am fost întotdeauna nepregătiţi în istorie, dar de data aceasta, parcă suntem mai nepregătiţi că niciodată.”

Sursa: articol publicat în „comisarul.ro”, Duminică 11 Decembrie, ora 22:50.

 

PS: Cer scuze pentru micile greşeli gramaticale corectate, ştergând câte o căciulă pusă unui „a” din viteza pricinuită de supărări, adăugând câte o virgulă, sau punând câte un punct ici-colea. Şi eu fac destule greşeli, dar, ştiţi treaba cu „bârna”…, aşa că, oricine mă va corecta, va primi mulţumirile binemeritate. Fac asta la repezeală, conştient de faptul că nu am acest drept asupra autorului, dar, pentru că am votat ieri un partid de HOŢI, recunosc că am ceeace se vede, conştiinţa prostului… care, ştiţi şi dvs: „Dacă nu-s fudul (să merg la votare, pentru a vota partide pline de haimanale penale), parcă n-aş fi prost destul!

 

Cu toată stima de om… bătrân şi prost, salut pe toţi cei care au votat ieri, şi-i rog ca, citind aceste rânduri, să facă un efort de înţelegere şi să nu se simtă în aceeaşi oală cu mine, pentru că ştiu că toţi ne dorim, de 25 de ani o Românie ca afară, numai că fiecare vrea să facă acest lucru în felul lui, şi, uite-aşa, nu ne-o putem realiza, chiar din cauza celor dinăuntrul ei.

Suntem dezbinaţi, e drept, după 45 de ani de Cosmopolitism! Cu toate astea, faptul că vrem, totuşi, o Românie aşa cum a fost ea înainte de venirea celor care i-au ocupat pe ruşi, nu-i rău. Generaţiile viitoare poate că vor realiza visul nostru. Dar hai să-i învăţăm în casele noastre ADEVĂRUL, nu minciuna, să nu le mai zicem, spre exemplu, că „ne-au ocupat ruşii”, doar pentru că aşa scrie în cărţile lor de istorie un porc autor, să fie clar! Sunt sigur că poporul rus n-ar fi venit de unul singur peste noi, aşa de nebun, dacă n-ar fi ajuns la ordinele acelor criminali, care i-au ocupat în 1917, conduşi de un Lenin ordinar, retardat şi homosexual, călare pe un tren burduşit cu bani, aur şi muniţie!!! Cum să nu corupi o armată, dacă ai cu ce să-i îmbeţi şi să-i îmbogăţeşti pe comandanţii militari?

Prostia nu are rădăcini în mintea omului normal, ci a acelor cotropitori îndoctrinaţi, care ne-au inoculat-o timp de 45 de ani. Numai că, la necaz, toţi lăsăm obiectivitatea de-o parte…

Poate că e bine să dovedim că suntem „stuppid people” din 5 în 5 ani, dacă şi Biserica ne îndeamnă! Cred că preoţii cunosc mai bine la chestii dintr-astea… spirituale. Dacă nu i-am asculta, oare n-am strica somnul de veci al porcilor de teapa lui silviu brucan, spre exemplu, ocrotitorul lui daniel preaîmpuţitu’ Bisericii Ortodoxe de azi?…

 

Alexandru Tomas-Cervesy ULTH’

Despre alexandrutomascervesy

I am who I was born free to be!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s